Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

+ (za báseň). Krásné zamyšlení. Ale přiznám se, že - ač se považuji za sportovce - výkonům, které zmiňujete v úvodu (na/ za hranicemi lidských možností) vůbec nefandím.

0 0
možnosti
Foto

Ani ja takým výkonom nefandím, nie som ani porovnávací typ, iba som to uviedla ako predohru k tým dnám....a tá olympijská myšlienka čo bola kedysi už je akosi prekrútená celkom naopak.Nie je to už o priatelstve a oslave športu či prirodzených fyzických síl, díky za prečítanie, komentár a teším sa zase na Váš blog i kresby.

1 0
možnosti
Foto

To je, Jani, krásné zamyšlení. Bohužel jsou i tací, kteří se nás na to dno snaží stáhnout a musíme napřít všechny síly, abychom se vynořili sami. Ale když se to povede, není snad většího štěstí.

1 0
možnosti
Foto

Áno nepodľahnúť vodníkom ani podvodníkom. Vynoriť sa sám býva dosť ťažké, ale najťažšie sa prekonávajú prekážky, ktorá sa nám zdajú nezdolateľné. A keď ich zdoláme, zistíme, že zdolateľné sú. Pekný večer.

1 0
možnosti
Foto

Taky jsem si někdy sáhla na dno. Ale věřím na strážné anděly.

1 0
možnosti
Foto

Myslím, že aj ja na nich verím, ale s niektorými z nás sa aj narobia

0 0
možnosti
Foto

Není radno klesat na dno. Nechci tvrdit, natož hravě, že leccos je také v hlavě. Je třeba i z hlubokého ponoru se vynořit. Zas nahoru. Je prastaré přísloví, co ne každého osloví:,,UPADNOUT MŮŽEŠ, VSTÁT MUSÍŠ!"

1 0
možnosti
Foto

Veru, Jiří, ako píšete, není radno, klesat na dno, nemuseli by sme sa už vynoriť, ale stane sa... A každý máme ten ponor či pád iný. A je lepšie po upadnutí vstať, tak ako je to povedané vo Vašich veršoch

1 0
možnosti
Foto

Nejednou jsem padnul na dno,

byl ochromený depresí.

V životě nic nejde snadno

a tak řvu jako na lesy.

-

To já byl vždy ten tvrdohlavý,

co ho osud půlí, čtvrtí.

Odměnou mi byly stavy,

mezi životem a smrtí.

Janka, jsem rád, že jsi změnila své rozhodnutí.

5 0
možnosti
Foto

. Mám rád Vaší poezii Janka. Přidám malou příhodu, která se mi stala před 48 lety. Na Nový Rok 1975 jsme se loučili s přáteli u kterých jsme stravili silvestr, já se náhle prudce otočil a skočil do bazénu. Po malé chvilce jsem vylezl a pokračoval v loučení. Všichni si mysleli, že jsem se zbláznil, nebo že jsem ještě opilý. Nikdo si nvšiml, že na trávě vedle bazénu sedí můj dvouletý a také mokrý syn. Musel jsem jim vysvětlit, že jsem koutkem oka zahlédl jak můj syn, který ještě neuměl plavat, skočil do bazénu, tak jsem pro něho skočil a vylovil ho. Ani se nelekl, neplakal, nic, tak si toho nikdo nevšiml.

Vašek

6 0
možnosti
Foto

Aj ja mám veľmi rada Vašu poetiku aj glosy. No to je, chvalabohu,dobre skončená príhoda, Vaše inštinkty aj otcovské inštinky sa tam prejavili a zdarne zasiahli.Prajem Vám príjemnú nedeľu.

0 0
možnosti
Foto

Želám peknú nedeľu

1 0
možnosti
Foto

Prajem peknú nedeľu.

0 0
možnosti

Láska, náruč, která pozvedá.

1 0
možnosti
Foto

Láske je vlastné dávaťKeď máme otvorené srdce, je to zarážaujúco jednoduché.Len naša vnútorná tma(ego, opica,amygdala...) nás presvedčuje, že nie.

2 0
možnosti
Foto

Horste, prajem Ti nádhernú slnečnú nedeľu

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS